Hjemmeside_011

Hindsgaul Grafisk

 

Vort firma så dagens lys for snart 20 år siden, dengang parallel-importen havde sin begyndelse i Danmark. Prisniveauet begyndte således at falde og det åbnede for en større konkurrence mellem underleverandørerne. Vi er i dag en del af dette marked og vi fortsætter med at videreføre konkurrencen. Også indenfor områder, hvor det traditionelt er vanskeligt at introducere nye lave priser.

 

Tiden er som sagt en anden og det grafiske marked er mere prisfølsomt end nogensinde før. Vor position er blevet styrket med den øgede konkurrence og vi oplever at flere og flere af vore produkter finder vej til danske og europæiske trykkerier. Og det samme er tilfældet med “KLEEN OFF”, der er vort eget miljørigtige afvaskningsmiddel.

 

Priserne holdes bevidst nede for at fastholde vor oprindelige målsætning, som vi vedtog for snart 20 år siden:

 

Faste lave priser uden forringelse af kvaliteten

Kvalitets-kontrollen

Alle vore trykduge gennemgår en fastlagt kontrol. Om trykdugene er store eller små, i forskellige størrelser og tykkelser, så gennemgår de alle den samme kvalitetskontrol. Alle vore medarbejdere har med tiden oparbejdet en betydelig ekspertise i tilskæring af duge og i påsætning af skinner. Ekspertisen kanaliserer vi ud på bedste vis, hver gang vi leverer en trykdug til en kunde.

 

Udvidet service

  1. Vor leveringstid er blevet kortere og vi forsøger fortsat at nedbringe den
  2. Alle ordrer ekspederes så hurtigt som muligt, efterhånden som ordrerne indløber.

 

Salg, eksport og import

Vi importerer, fremstiller og forhandler grafiske produkter, der primært afsættes på det grafiske marked i Danmark og Europa. Vor eksport er rettet mod Europa og enkelte oversøiske lande.

 

Henvendelse

Vedr. ordreafgivelse benyt venligst “kontaktskemaet“, eller fax ordren på +45 43 99 21 56 eller ring +45 43 99 21 31

 

Hindsgaul Grafisk – Kornmarksvej 20 – DK-2605 Brøndby – Tlf: 43 99 21 31 - info@hindsgaulgrafisk.dk